Nood aan een doordacht en zorgvuldig uitgeschreven veranderplan?

Wij begeleiden met plezier bedrijven in tijden van verandering. Vaak weet je niet waaraan of waaraf en daar helpen wij graag bij. Tijdens onze workshop “Jouw veranderplan op één A4” bepalen we samen de verwachtingen en de doelstellingen van het veranderingstraject, en zorgen we voor een doordacht plan van aanpak.

De duur

De workshop neemt een halve dag in beslag. Voorafgaand dient elke deelnemer een huiswerkopdracht in te vullen. Deze opdracht bestaat uit slechts tien vragen, en biedt ons alvast een inzicht over de geplande verandering.

De deelnemers

Zowel leidinggevenden als alle andere belangrijke betrokkenen in het veranderingsproject zijn welkom om deel te nemen. Wel werken we met een maximum van 8 deelnemers, om de kwaliteit en zorgvuldigheid van de workshop te kunnen garanderen.

Het doel

Tijdens deze sessie beogen we de verwachtingen van de betrokkenen, de doelstellingen van het traject en het plan van aanpak af te stemmen en zorgvuldig te bepalen. Er is voldoende ruimte voor reflectie, zodat alle betrokkenen hun mogelijke zorgen en bedenkingen op tafel kunnen gooien. Zo start iedereen met de juiste motivatie aan het veranderingstraject.

Het resultaat

Deze productieve werksessie vertaalt zich op het einde naar een doordacht en overzichtelijk veranderplan op één A4, op maat van jouw onderneming en haar doelstellingen.

 

Nood aan extra begeleiding? Wij bieden zelf ook persoonlijke begeleiding aan van het veranderingstraject.

Succesvoller veranderen in jouw organisatie?

Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang iedere maand nieuwe inspiratie!

Door in te schrijven op onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte en ga je akkoord met onze Privacy beleid.
Je kan je steeds uitschrijven door te klikken op de uitschrijflink onderaan elke nieuwsbrief.

Wij hebben besloten om met CoDirect te stoppen. Voor alle vragen rond interim management of advies rond organisatie of verkoop kan u terecht bij ukuqonda.

Om je te contacteren hebben we enkele gegevens nodig.

Wij zullen deze gegevens enkel gebruiken om je te contacteren en niet voor andere doeleinden.