Advies en begeleiding op maat van jouw bedrijf

Elke onderneming beschikt over een eigen bedrijfscultuur, eigen unieke profielen en eigen verwachtingen van een veranderingstraject. Vanzelfsprekend vraagt dit dus om een unieke aanpak. De gepaste strategie vinden voor jouw bedrijf en jouw medewerkers kan een echte uitdaging zijn. Samenwerken met een externe partij zoals CoDirect geeft een objectieve kijk op je onderneming en je team, en biedt vaak nieuwe inzichten die interessant kunnen zijn voor je veranderingstraject.

 

Ben jij als organisatie op zoek naar een klankbord om mee te denken over je veranderingsstrategie? Zoek je iemand die het veranderingstraject kan begeleiden? CoDirect kan je hierbij helpen!

Bedrijf zkt. klankbord

Vanuit jouw veranderingsnoden fungeren wij als klankbord en gaan wij op zoek naar de gepaste veranderingsstrategie. Dit doen wij samen in drie eenvoudige stappen.

target

In de eerste fase besteden we onze aandacht aan het zo helder mogelijk formuleren van de doelstelling(en) en de beweegredenen van de beoogde verandering.

Brein

Wanneer de doelstellingen en beweegredenen helder en duidelijk zijn, bepalen we samen in de tweede fase wie en wat er moet veranderen en welk gedrag hier het best bij aansluit. Op basis hiervan krijgen we een duidelijk zicht op de impact van de verandering voor jouw organisatie.

Groep

Zodra de impact duidelijk is, gaan wij in de derde fase aan de slag met het bepalen en uitschrijven van een plan van aanpak. Daarnaast onderzoeken we uitgebreid hoe we jouw medewerkers kunnen motiveren om samen de eerste stap naar verandering te zetten. Dit doen we aan de hand van een grondige drijfverenanalyse. Benieuwd naar hoe we dat juist aanpakken? Dat lees je hier!

Afhankelijk van jouw noden en budget bieden wij een tal van mogelijkheden op maat van jouw bedrijf aan.

Wij hebben besloten om met CoDirect te stoppen. Voor alle vragen rond interim management of advies rond organisatie of verkoop kan u terecht bij ukuqonda.

Om je te contacteren hebben we enkele gegevens nodig.

Wij zullen deze gegevens enkel gebruiken om je te contacteren en niet voor andere doeleinden.